Teksas Green Team’den özel gece!

Mustafakemalpaşalı Bursaspor taraftarlarının kurduğu dernek üyeleri önceki akşam iftarda biraraya geldi.

Teksas Green Team’den özel gece!

Bursasporlu taraftarlar, Teksas Green Team iftarında buluştu. Bursa’da yaşayan Mustafakemalpaşalı Bursaspor taraftarlarının kurduğu ve geçen yıl Green Team adını alan yeşil beyaz sevdalıları Cumalıkızık’ta bir araya geldi.

Grubun bu yıl ikincisini düzenlediği iftar organizasyonuna Teksaslı Bursasporlular Derneği Başkanı Mehmet Güzelsöz, tribün liderleri, taraftarlar ve Bursa Mustafakemalpaşalılar Eğitim-Kültür Derneği yöneticileri de katıldı.

TEK AŞKIMIZ

Birlik beraberlik mesajlarının verildiği geceye ev sahipliği yapan Teksas Green Team adına konuşan Birsoy Altın ‘Green Team, Teksas’tan ayrı bir grup değildir.

Teksas’ın çatısı altındadır. Amacımız adımız gibi tribünlerde yeşil giyinmeyi yaymak, birlik-beraberlik içinde abi-kardeş olmak, gençlerimizi uyuşturucu ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, şehrine, vatanına ve milletine bağlı yetiştirmektir. Türkiye sevdamız Bursaspor aşkımızdır’ dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X