Teksas’ın vefa gecesi

50. yılını kutlayan Bursaspor’un efsane taraftar grubunun emektarları için düzenlenen gece renkli görüntülere sahne oldu.

Teksas’ın vefa gecesi

RECAİ UYSAL

Bursaspor’un 12. adamı Teksas 50. yılını kutlamaya devam ederken Sinan Uçan tarafından organize edilen geceyle tribünün emektar isimleri onurlandırıldı. Bursa Akademik Odalar Birliği (BAOB) Restaurant’ta düzenlenen gecede coşku tavan yaptı. Eski Teksas’ın emektarlarının bir araya geldiği organizasyona Bursaspor eski yöneticisi Ahmet Bozdemir’in de katıl ve gecede birçok isim plaketle onurlandırıldı.

PASTA KESTİLER

Bursaspor tribünlerinin unutulmaz isimleri Abdülkerim ve Fehmizat Bayraktar’ın ablası Ayşe Güngör’ün de plaket aldığı gecede futbol sahalarının vazgeçilmez isimleri de bir araya geldi. Teksas tribün lideri Selim Kurtulan ve tribünlerin emektar isimlerinden Muharrem Alp’in konuşmasıyla başlayan gecenin sonunda plaket alan isimler hazırlanan pastayı keserken, organizasyon renkli görüntülerle sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X