Tekstil ihracatına katkı sağlayacak

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, düzenleyecekleri alım heyeti organizasyonunun tekstil sektörünün ihracatına büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Tekstil ihracatına katkı sağlayacak

BTSO, firmaların ihracatını artırmaya yönelik önemli organizasyonlara imza atmayı sürdürüyor. Daha önce yine tekstil sektörüne yönelik 3 ayrı alım heyetiyle 600’den fazla yabancı alıcıyı Bursalı firmalarla buluşturan BTSO, şimdi de giysilik kumaş sektörü üyelerine yönelik alım heyeti organizasyonu düzenliyor.

Tekstil Ur-Ge Projesi’nin kurumsal markası olan BURTEX çatısı altında Merinos AKKM’de düzenlenecek fuarda, 80’e yakın sektör temsilcisi stant açacak. BURTEX Fashion Fabric Show’a 30 ülkeden 350’ye yakın iş dünyası temsilcisi katılması bekleniyor. 27-31 Mart 2018 tarihleri arasında düzenlenecek olan programa, BUTTİM tarafından düzenlenen Ur-Ge Projesi firmaları da destek veriyor. 

YÜZDE 40’I OLUMLU SONUÇLANDI

BTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İsmail Kuş, söz konusu alım heyeti programının tekstil sektörünün ihracatına büyük katkı sağlayacağını söyledi. Tekstil Ur-Ge Projesi kapsamında daha önceki 3 alım heyeti programında firmaların 2 bin 300’e yakın iş görüşmesi yaptığını hatırlatan Kuş, ‘’Bu görüşmelerimizin yaklaşık yüzde 40’ı olumlu sonuçlandı.

BTSO olarak sektörlerimizin ihracat odaklı büyümesini istiyor ve bu hedefler doğrultusunda projelerimizi geliştiriyoruz” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X