Televizyondaki kötü diziler tiyatroya yarıyor

Başarılı oyuncu Yosi Mizrahi, son dönemde seyircinin tiyatroya gösterdiği ilgiyi birbirine benzeyen ve kötü televizyon dizilerine bağlıyor. 

Televizyondaki kötü diziler tiyatroya yarıyor

SENARYOLARIN HEPSİ AYNI

Şu sıralar Kadın Aklı Erkek Aklı isimli oyunla seyirciyi selamlayan Yosi Mizrahi, son dönemde tiyatroya artan ilginin sebebinin televizyondaki başarısız dizilerden kaynaklandığını dile getirdi. Mizrahi, ‘Bazı arkadaşlar alınacak ama televizyonda o kadar kötü işler var ki; insanlar farklı şeyler seyretmek istediği için tiyatroya döndü. Dizilerin çoğu ya ağa hikayesi yada bir erkeği paylaşamayan iki kadının kavgası’ dedi. 

GÜLMEYE İHTİYACIMIZ VAR

Türkiye’de seyircinin gülmeye hasret kaldığını belirten Yosi Mizrahi, ekrandaki boşluğu tiyatroların doldurduğunu söyledi. Mizrahi, ‘Aslında tiyatroda büyük prodüksiyonlu işler, klasikler daha çok olmalı. Ödenekli tiyatrolar bunu maddi kaygısı olmadığı için yapabiliyor. Ama özel tiyatrolar maddi durumlar nedeniyle daha çok komedi yapıyor’ dedi. 

Yosi Mizrahi, muhabirimiz Serhat Hallaç’ın sorularını yanıtladı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X