Tepki gelince hatadan dönüldü

Uludağ Üniversitesi’nde yapılması planlanan ‘Fair Play Ruhu, Omuz Omuza’ etkinliği Bursaspor temsil edilmediği için iptal edildi.

Tepki gelince hatadan dönüldü

Bursa’da Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor’un eski futbolcularının katılacağı panel, Bursaspor temsil edilmediği için Uludağ Üniversitesi tarafından iptal edildi. Bursaspor Kulübü’nün ve taraftarların sosyal medyadan büyük tepki gösterdiği etkinlikten haberdar edilmediğini ve duyar duymaz programı iptal ettiğini kaydeden Rektör Yusuf Ulcay, ‘Bir Bursaspor taraftarı olarak, şahsımın kesinlikle haberi olmadan üniversitede gerçekleştirilmesi planlanan ‘Fair Play Ruhu, Omuz Omuza’ adlı etkinliği duyar duymaz iptal ettim. Türkiye’nin 5’inci şampiyonu unvanına sahip Bursasporumuz’un temsil edilmediği bir etkinliğin Bursa’da ve hatta üniversitede gerçekleştirilmesini uygun bulmadığımı bir kez daha tüm kamuoyuna duyurmak istiyorum’ dedi. ‘Fair Play Ruhu, Omuz Omuza’ etkinliğinde Fenerbahçe’yi temsilen Rüştü Reçber, Galatasaray’ı temsilen Ergün Penbe, Beşiktaş’ı temsilen Ali Gültiken ve Trabzonspor’u temsilen Ünal Karaman davet edilmişti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X