Tereddüt etmeden geldim

Bursaspor’un yeni transferi ayağının tozuyla OLAY SPOR’un sorularını yanıtladı.

Tereddüt etmeden geldim

ERKAN SAĞLIK

Yeşil beyazlı camia ile ilgili bilgi topladığını belirten Henri Saivet, ‘Bursaspor tarihinin bir parçası olacak olmaktan da çok mutluyum. Umarım her şeyi verebilirim. En yakın zamanda formayı giymek için sabırsızlanıyorum’ diye konuştu. 

Uzun süredir transferi gündemde olan ve önceki gün Türkiye’ye gelen Henri Saivet dün Bursa’ya ayak bastı ve ilk olarak sağlık kontrollerinden geçti. 1 yıllığına İngiliz ekibi Newcastle United’tan kiralanan tecrübeli oyuncu akşam antrenmanında takımla birlikte idmana çıkarken heyecanı gözlerinden okunuyordu. OLAY SPOR’un sorularını yanıtlayan 27 yaşındaki tecrübeli oyuncu Bursaspor’a transfer olduğu için mutlu olduğunu söyledi. 

YARIM SEZON ÇALIŞTIK

İyi bir sezon geçirmek için Bursaspor’un teklifini kabul ettiğini ifade eden tecrübeli orta saha oyuncusu Saivet, ‘Öncelikli burada olmaktan çok mutluyum. Teknik Direktör Samet Aybaba ile geçen sezon Sivasspor’da yarım sene çalıştık ve her şey çok iyi gitti. Hem Bursaspor hem de daha önce çalıştığım bir hoca olduğu için pek terreddüt etmedim buraya gelirken. Geçen sezon olduğu gibi bu sezonda iyi bir sezon geçirmek istiyorum’ dedi.  

Camiayı tanıyorum

Bursaspor camiası ile gerekli bilgileri topladığını ve taraftarı çok iyi bildiğini anlatan Senegal’li yıldız Henri Saivet, ‘Evet camiayı tanıyorum. Geçen sene burada oynadığımızda ortamı görmüştüm. Bursa’yı da iyi tanıyorum. Burada daha önce oynamış bir çok oyuncudan gerekli bilgileri aldım. Hepsi de gitmem konusunda fikir verdiler. Bursaspor tarihinin bir parçası olacak olmaktan da çok mutluyum. Umarım her şeyi verebilirim. En yakın zamanda formayı giymek için sabırsızlanıyorum’ diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X