Terim 6 – Aybaba 1

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba ile Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim , bugüne kadar 11 kez karşılaştı…

Terim 6 – Aybaba 1

Bursaspor ile Galatasaray arasındaki karşılaşma teknik direktörlerin de rekabetine sahne olacak. Samet Aybaba ile Fatih Terim, bugüne kadar hepsi ligde olmak üzere toplam 11 kez rakip oldu. Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, ilk olarak 1 Ağustos 1997 yılında oynanan lig maçında mücadele etti. O dönemde Terim sarı kırmızılıların başındayken, Aybaba ise Ankaragücü’nü çalıştırıyordu, müsabaka ise 0-0 sonuçlandı. 

Tek galibiyeti var

Terim, söz konusu müsabakalarda Galatasaray’ın, Aybaba ise Bursaspor, Sivasspor, Antalyaspor, Beşiktaş, Trabzonspor, Gençlerbirliği, Vanspor ve MKE Ankaragücü’nün teknik patronuydu. Fatih Terim’in öğrencileri 6 kez sahadan galip ayrılırken, 4 kez de berabere kaldı ve sadece 1 kez mağlup oldu. Samet Aybaba, Terim’e karşı tek galibiyetini geçtiğimiz sezon Sivasspor’u çalıştırırken, sahasında 2-1’lik skorla aldı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X