Tezgahtan elma çalan komutan görevden uzaklaştırıldı

Batı Şeria’da, İsrailli bir komutan bir çatışmadan sonra pazardaki tezgahtan elma çaldığı anlara ait görüntünün ortaya çıkmasıyla görevden uzaklaştırıldı.

Tezgahtan elma çalan komutan görevden uzaklaştırıldı

Batı Şeria’da bulunan Hebron kentinde, İsrailli bir komutanın Filistinliler ile yaşanan bir çatışmadan sonra pazarda bulunan bir tezgahtan elma çaldığı anlara ait görüntünün ortaya çıkmasından sonra yapılan soruşturmadan sorna elmayı çalan İsrailli komutan görevden uzaklaştırıldı.
 

TEZGAH SAHİPSİZDİ
 

Amerika’nın Kudüs’ü başkent olarak tanımasından sonra çıkan olayları bastırmak için görevlendirilen askeri bölüğün komutanı, pazarda buluna sahibinin terk ettiği tezgahtan, Filistinlilerin kendisini videoya aldığından habersiz üç elma alıp yanında bulunan iki arkadaşına verdi.
 

Videonun internet üzerinden yayınlanmasından hemen sonra İsrail ordusu, o görüntüler ile ilgili soruşturma başlattı. İsrail ordu sözcüsü, komutanın yaptığının kabul edilemez olduğunu, görevden uzaklaştırılan komutanın kısa süre içinde disiplin cezasına çarptıracağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X