TİM’de devir teslim

Türkiye İhracatçılar Meclisi’nin (TİM) başkanlığına seçilen İsmail Gülle, görevi Mehmet Büyükekşi’den devraldı.

TİM’de devir teslim

TİM’de 30 Haziran’da yapılan seçimlerin ardından başkanlık koltuğuna oturan İsmail Gülle için, devir teslim töreni dün TİM Dış Ticaret Kompleksi’nde gerçekleştirildi. Görevi Mehmet Büyükekşi’den devralan Gülle, buradaki konuşmasında ihracatçıların çok önemli, vizyon ve misyonu olan bir aile olduğunu belirtti.

İhracat ailesinin bu ülke için çok büyük görevleri olduğuna işaret eden Gülle, ‘’Bu ülkenin kişi başı geliri artacak, zenginleşecek ve yeni rekorlar kıracaksak bunu ihracatçılar yapacak. Biz de bu sorumluluk çerçevesinde çalıştık. Yeni dönemde de bu ciddiyetle çalışacağız” dedi.

İhracatçıların karşılaştığı sorunları bildiklerini ifade eden Gülle, ‘’Bu yükü tek başına değil ihracatçılarla beraber taşımak üzere devraldım. Hepiniz bu işi en iyi bilensiniz.

Bana düşen görev koordinasyonu sağlamak ve ekip olarak çalışmak” diye konuştu. Mehmet Büyükekşi de, gerçekleştiren devir teslim törenini bir bayrak değişimi olarak gördüğünü kaydetti. Tören, Büyükekşi’nin, TİM Başkanlığı’na seçilen İsmail Gülle’nin yakasına TİM rozeti takmasının ardından sona erdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X