Timsah 3`e şartlandı!

Bursaspor, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının hazırlıklarını 3 puan parolasıyla sürdürüyor.

Timsah 3`e şartlandı!
Özlüce Tesisleri’nde yapılan dünkü antrenman öncesinde Teknik direktör Şenol Güneş oyuncularıyla sahanın ortasında bir toplantı yaparak öğrencilerinden Gençlerbirliği maçına konsantre olmalarını istedi.
 
Antrenmana düz koşuyla başlayan yeşil beyazlılar, daha sonra yarı sahada oyun oynadılar. Bu çalışmada oyuncuların neşelerinin yerinde olduğu gözlerden kaçmadı. Şenol Hoca antrenmanın son bölümünde ise takımı 3 ayrı takıma ayırdı. Yarı sahada dönüşümlü olarak çift kale maç oynayan yeşil beyazlılar attıkları gollerle dikkat çekti.
 
OZAN’A ÖZEL İLGİ
 
A Milli Takım’ın İzlanda ile oynadığı karşılaşmada görev alan ve dün Bursa’ya dönen Ozan Tufan ayağının tozuyla Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına katıldı.
 
3-0’lık mağlubiyetin moral bozukluğuyla Bursa’ye gelen ve ayağının tozuyla antrenmana çıkan Ozan Tufan’a Şenol Hoca özel ilgilendi. Güneş’in Ozan’dan biran önce kendini toparlanması gerektiğini iletti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X