Timsah gol yağdırdı: 4-0

Bursaspor, Balıkesirspor Baltok’u farklı mağlup ederek zirve yürüyüşünü sürdürdü.

Timsah gol yağdırdı: 4-0

ERKAN SAĞLIK

Baştan sona üstün oynayan yeşil beyazlılara galibiyeti getiren golleri Emrah Yelbey (2), Can Şen ve Yusuf Sertkaya attı. 

Spor Toto Gelişim Ligleri U14 Elit kategorisi’nde hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Bursaspor, Balıkesirspor Baltok karşısında 4-0 gibi farklı bir skorla galip geldi. Vakıfköy Vakıfbank Orhan Özselek Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya hızlı başlayan taraf Bursaspor oldu. Rakibini adeta sahadan silen yeşil beyazlılar, art arda net fırsatlar kaçırdı. Yeşil beyazlılar aradığı golü 7. dakikada Emrah Yelbey ile buldu ve 1-0 öne geçti.

Emrah ikiledi

Bu golden sonra başka gol olmayınca devre 1-0 Bursaspor’un üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci yarıda farkı artırmak isteyen yeşil beyazlılar, arka arkaya pozisyonlar buldu. Timsahlar, 39. dakikada Yusuf Sertkaya ile bir gol daha buldu ve skor 2-0 oldu. 49. dakikada Can Şen kullandığı penaltı atışını filelerle buluşturdu: 3-0. Bu golden bir dakika sonra Emrah Yelbey kendisinin ikinci takımının 4. golüne imza attı: 4-0. Kalan sürede başka gol olmayınca karşılaşmayı Bursaspor 4-0 kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X