Timsah hırs yaptı

Yeşil beyazlılar, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarının startını moralli bir şekilde verdi.

Timsah hırs yaptı
Kasımpaşaspor ile oynadığı hazırlık maçının ardından 1 günlük izin yapan Bursaspor, cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Gençlerbirliği karşılaşmasının startını verdi.
 
Özlüce Tesisleri’nde yapılan dünkü antrenman öncesinde Teknik direktör Şenol Güneş oyuncularıyla sahanın ortasında bir toplantı yaparak öğrencilerinden Gençlerbirliği maçına konsantre olmalarını istedi.
 
MİLLİLER YOK
 
Antrenmana düz koşuyla başlayan yeşil beyazlılar, daha sonra yarı sahada kontrol pas çalışması yaptılar. Bu çalışmada futbolcuların hırslı olduğu gözlenirken, teknik direktör Şenol Güneş’in düşünceli hali gözlerden kaçmadı. Yeşil beyazlılar çalışmayı tempolu koşularla tamamladı. Timsah’ta milli takımlarda bulunan Ozan Tufan, Enes Ünal ve Bakaye Troere çalışmada yer almadı.
 
FERHAT TEMPO TUTUYOR
 
Bursaspor’da Galatasaray karşılaşmasında sol ayak bileğinden sakatlanan ve 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklanan Ferhat Kiraz takımdan ayrı çalışıyor. Fizyoterapist eşliğinde çalışan Ferhat’ın Gençlerbirliği karşılaşmasında oynamayacağı açıklandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X