Timsah idare etti: 1-1

Bursaspor, ligin başlamasına az bir süre kala 2. Lig ekibiyle berabere kaldı.

Timsah idare etti: 1-1

Yeşil beyazlılar, 12. dakikada Ozan İsmail Koç’un golüyle 1-0 öne geçti. 36. dakikada Manisa Futbol Kulübü Onur ile beraberliği yakaladı. Bursaspor’un performansı vasatın altında kaldı. 

Bu sezon TFF 1. Lig’de mücadele edecek olan ve yeni sezona Afyokarahisar’da hazırlanan Bursaspor, burada oynadığı 3. hazırlık maçında 2. Lig B kategorisi takımlarından Manisa Büyükşehir Belediyespor ile 1-1 berabere kaldı. Afyon’daki antrenman sahasında oynanan karşılaşmaya Bursaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak sahaya Ataberk Dadakdeniz, İsmail Çokçalış, Ozan İsmail Koç, Furkan Emre Ünver, Rüştü Hanlı, Jani Atanasov, Emirhan Aydoğan, Burak Kapacak, Iasmin Latovlevici, Kubilay Kanatsızkuş ve Onur Atasayar 11’yle çıktı.

Topu tutamadık

Karşılaşmanın 2. dakikasında Serdar Deliktaş’ın kullandığı serbest atışı Ataberk kurtardı. Karşılaşmanın hemen başında Furkan Emre Ünver sakatladı ve yerini Sedat Dursun’a bıraktı. 12. dakikada gelişen Bursaspor atağında Kubilay Kanatsızkuş’un ceza sahası içinde attığı şut kaleciden döndü. Dönen topu Ozan İsmail Koç ağlara gönderdi: 1-0. 18. dakikada tecrübeli oyuncu Latovlevici’nin uzaktan şutu az farkla auta gitti. Rakip sahayı geçmekte zorlanan yeşil beyazlılar, topu ayağında tutmayı başaramadı.

Oyundan düştüler

36. dakikada Umut’un ortasında Onur, Manisa Spor Kulübü adına topu ağlarla buluşturdu: 1-1. bu dakikadan sonra her iki takımında atakları gol getirmeyince devre 1-1’lik beraberlikle sona erdi. İkinci yarıya her iki takımda rölantide başladı. 52. dakikada Kubilay’ın uzaktan attığı şut az farkla auta gitti. 65. dakikada sağ kanattan ilerleyen Manisa Futbol Kulübü’nden Dilaver Güçlü’nün şutunu kaleci Ataberk Dadakdeniz çıkardı. kalan sürede gol olmayınca kaşılaşma 1-1 beraberlikle sonuçlandı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X