Timsah ‘kanat’ için ince eleyip sık dokumak istiyor

2 sezondur Kasımpaşa’da forma giyen 24 yaşındaki futbolcu için aceleci davranmak istemeyen yeşil beyazlılar, diğer alternatiflerle de görüştükten sonra net kararını verecek. 

Timsah ‘kanat’ için ince eleyip sık dokumak istiyor

Samet Aybaba’nın takımın başına geçmesinden sonra transferde atağa kalkmasına beklenen Bursaspor’da temaslar sürüyor.

Kanada bir oyuncu düşünen yeşil beyazlıların listesinde son 2 sezonu Kasımpaşaspor’da geçiren Samuel Edouk’un da olduğu belirtildi. Ancak bonservisi Tunus’un Esperance Kulübü’nde bulunan 24 yaşındaki futbolcu için Bursaspor yönetimi aceleci davranmak istemiyor. Ali Ay yönetimi, kanattaki diğer adaylarla da görüştükten sonra net kararını verecek. 

7 GOL, 2 ASİST

Teknik Direktör Samet Aybaba’nın olumlu görüş bildirdiği Edouk, geçen Süper Lig’de 30 maça çıktı ve 7 gol, 2 asistlik bir performans gösterdi. Kasımpaşaspor’da mutlu olmadığı ifade edilen tecrübeli futbolcunun Bursaspor hakkında Ekong ve Shehu’dan da bilgiler aldığı ifade edildi. 1 kez Nijerya Milli Takımının forması giyen Edouk’un Esperance Kulübüyle 2020 yılına kadar anlaşması bulunuyor. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X