Timsah, kupada Samsunspor karşısında

Gaziantepspor’u ligde 2-1 mağlup ederek moral bulan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası C Grub’nda yarın sahasında ilk maçta deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Samsunspor’u konuk edecek.

Timsah, kupada Samsunspor karşısında

67’NCİ RANDEVU

Bursaspor’la Samsunspor, yarın 67’nci defa karşı karşıya gelecek. 1965-66 sezonundan bu yana yaşanan rekabette taraflar, şimdiye kadar Süper Lig’de 56, 2’nci Lig’de 4, Türkiye Kupası’nda da 6 defa karşı karşıya geldi. Geride kalan 66 müsabakadan 27’sini Bursaspor kazanırken, 18 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı, 21 maçta ise sevinen taraf Samsunspor oldu.

KUPADA 7’NCİ BULUŞMA

Türkiye Kupası’ndaki 6 maçta da yeşil beyazlı takım, rakibinden daha fazla galibiyet elde etti. Bursaspor, 3 maçı kazanırken, 2 maç berabere bitti. Samsunspor, 1 maçı kazandı, attığı 6 gole karşı kalesinde 8 gol gördü.

BİLET SATIŞLARI DEVAM EDİYOR

Bursaspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Bursaspor-Samsunspor maçının bilet fiyatları ise şöyle: 

“VIP tribünü 1.Sıra: 200 TL, VIP tribünü 2….6.Sıra: 125 TL, Kapalı A-B-C, VIP C tribünü: 75 TL, Maraton Tribünü: 20 TL, Kapalı kale arkası tribünü: 10 TL, Açık kale arkası tribünü: 5 TL, Misafir tribünü: 5 TL”

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X