Timsah, kupada Samsunspor’un konuğu

Trabzonspor’la ligde 3-3 berabere kalan Bursaspor, Ziraat Türkiye Kupası’nda yarın deplasmanda Samsunspor’a konuk olacak.

Timsah, kupada Samsunspor’un konuğu

66’NCI RANDEVU

Bursaspor’la Samsunspor, yarın 66’ncı defa karşı karşıya gelecek. 1965-66 sezonundan bu yana yaşanan rekabette taraflar, şimdiye kadar Süper Lig’de 56, 2’nci Lig’de 4, Türkiye Kupası’nda da 5 defa karşı karşıya geldi. Geride kalan 65 müsabakadan 26’sını Bursaspor kazanırken, 18 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı, 21 maçta ise sevinen taraf Samsunspor oldu.

KUPADA 6’NCI BULUŞMA

Türkiye Kupası’ndaki 5 maçta da yeşil beyazlı takım, rakibinden daha fazla galibiyet elde etti. Bursaspor, 2 maçı kazanırken, 2 maç berabere bitti. Samsunspor, 1 maçı kazandı, attığı 4 gole karşı kalesinde 5 gol gördü.

ÖĞRETMENOĞLU YÖNETECEK

Samsun 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak müsabakayı Antalya Bölgesi üst klasman hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu’nun yardımcılıklarını İsmail Şencan ve Kerem Ersoy yapacak. Müsabakanın 4’üncü hakemi ise Erkoç Doğan olacak.

Mustafa Öğretmenoğlu, bugüne kadar yeşil beyazlıların 3 müsabakasını yönetti. Yeşil beyazlı takım, bu karşılaşmalarda 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Öğretmenoğlu en son Bursaspor’un geçen sezon oynadığı ve 2-1 mağlup ayrıldığı Akhisar Belediyespor maçını yönetti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X