Timsah para kazandı!

Bursaspor, bu sezon sattığı 4 oyuncusundan 4 milyon 670 bin Euro gelir elde etti.

Timsah para kazandı!

Mali yapıyı düzeltmek için çaba gösteren Bursaspor yönetimi, transferlerden elde ettiği gelir ile bu sezon nefes alıyor. Geçtiğimiz sezon 8 oyuncu bonservisleriyle birlikte takımdan ayrılırken, bu oyuncuların ayrılığından yeşil beyazlı kulübün kasasına para girmemişti.

Ancak bu sezona gelindiğinde transferden şimdilik elde edilen 4 milyon 670 bin Euro’luk gelir göze çarpıyor. Bursaspor, bu sezon sattığı oyuncuların geçtiğimiz sezon kadroya dahil edilen futbolcular olması ise dikkat çekti.

Delarge’dan zarar ettik

Wililam Troost-Ekong, Titi ve Dzon Delarge sezon başında, John Bostock ise devre arasında takıma katılırken, bu oyuncuların transferinden yeşil beyazlılar yalnızca Delarge dışında kar sağladı.

Udinese’ye 3.3 milyon Euro’ya giden Ekong’tan 2.2 milyon Euro, Toulouse’a 700 bin Euro’ya giden Bostock’tan 525 bin Euro ve Göztepe’ye giden Titi’den de bonservisiyle geldiğinden 500 bin Euro gelir elde eden yeşil beyazlılar, sadece Qarabağ Ağdam’a 170 bin Euro’ya giden Delarge’dan 230 bin Euro zarar etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X