Timsah seriye bağladı! 7 haftadır bileği bükülmüyor

Bursaspor’un 7 haftadır bileği bükülmüyor.

Timsah seriye bağladı! 7 haftadır bileği bükülmüyor

Ligin geride kalan 14 haftalık diliminde 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak topladığı 24 puanla 6. sırada bulunan Bursaspor’da son haftalarda alınan sonuçlar taraftarı sevindiriyor.

Geçen sezon son maçta Trabzonspor’u deplasmanda mağlup ederek ligde kalmayı başaran yeşil-beyazlılarda Ali Ay başkanlığındaki yönetim kurulu, yeni sezona aynı sıkıntıları yaşamamak adına yeniden bir yapılanma ile girdi.

Takımın başına dünyaca ünlü Fransız teknik direktör Paul Le Guen’i getiren yeşil-beyazlılar, transferde de ince eleyip sık dokuyarak eksik görülen mevkilere oyuncu takviyesinde bulundu.

Sezona İstanbul deplasmanında Medipol Başakşehir’e 1-0 mağlup olarak başlayan Bursaspor, 2. hafta sahasında Aytemiz Alanyaspor’u konuk etti. Bursa temsilcisi, Badu, Batalla ve Delarge’nin golleriyle Aytemiz Alanyaspor’u 3-2’lik skorla geçerek sezonun ilk 3 puanını hanesine yazdırdı.

Ligin 3. haftasında yine İstanbul’da bu kez geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş’a konuk olan Bursaspor, bu karşılaşmadan 2-1’lik yenilgiyle ayrılarak yeni sezonda ikinci mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadı.

Süper Lig’de 4. haftada sahasında Teleset Mobilya Akhisarspor’u 3-0, 5. haftada ise deplasmanda Evkur Yeni Malatyaspor’u 4-2 mağlup etmeyi başaran yeşil-beyazlıların üst üste 2 haftalık galibiyet serisine 6. haftada sahasında karşılaştığı Galatasaray son verdi.

-Son mağlubiyet Kayserispor’a

Sahasında Galatasaray’a 2-1 mağlup olan Bursaspor, bir sonraki hafta Kayserispor’a da deplasmanda 3-1 mağlup olarak ligdeki inişli-çıkışlı grafiğini sürdürdü.

Bursaspor, Kayserispor mağlubiyetinin ardından ligde oynadığı 7 karşılaşmada ise mağlubiyet yüzü görmedi.

Yeşil-beyazlılar, 8. haftada Osmanlıspor’u sahasında 3-1 yenerken , 9. haftada Demir Grup Sivasspor ile 0-0 berabere kaldı.

Ligin 10. haftasında sahasında Antalyaspor’u 4-0 gibi farklı skorla mağlup eden Bursa temsilcisi, 11. haftada Kasımpaşa ile deplasmanda 2-2, 12. haftada ise evinde Göztepe ile 0-0 berabere kalarak 1’er puana razı oldu.

Ligde 13. haftada sahasında Kardemir Karabükspor’u 2-1, 14. haftada ise deplasmanda Atiker Konyaspor’u 3-0 ile geçen Le Guen’in talebeleri, 7 haftadır mağlup olmamanın sevincini yaşıyor.

Son 7 haftada aldığı 4 galibiyet ve 3 beraberlikle bileği bükülmeyen Bursaspor, bu seriyi 15. haftada sahasında Fenerbahçe ile yapacağı karşılaşmada da sürdürmek istiyor.

Bursaspor’un ligin ilk 14 haftasında oynadığı maçlar ve aldığı sonuçlar şöyle:

Medipol Başakşehir: 1 – Bursaspor: 0

Bursaspor: 3 – Alanyaspor: 2

Beşiktaş: 2 – Bursaspor: 1

Bursaspor: 3 – Teleset Mobilya Akhisarspor: 0

Evkur Yeni Malatyaspor: 2 – Bursaspor: 4

Bursaspor: 1 – Galatasaray: 2

Kayserispor: 3 – Bursaspor: 1

Bursaspor: 3 – Osmanlıspor: 1

Demir Grup Sivasspor: 0 – Bursaspor: 0

Bursaspor: 4 – Antalyaspor: 0

Kasımpaşa: 2 – Bursaspor: 2

Bursaspor: 0 – Göztepe: 0

Bursaspor: 2 – Kardemir Karabükspor:1

Atiker Konyaspor: 0 – Bursaspor: 3

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X