Timsah şut çalıştı

Bursaspor, akşam saatlerinde yaptığı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürdü. Yeşil-beyazlılarda sakatlıkları devam eden ve takımdan ayrı çalışan Stancu ile Jovic’in Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyeceği bildirildi.

Timsah şut çalıştı

Spor Toto Süper Lig’in 25. haftasında sahasında Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan yeşil-beyazlılarda hazırlıklar sürüyor. Akşam saatlerinde Teknik Direktör Mutlu Topçu nezaretinde gerçekleşen antrenman yaklaşık 1 buçuk saat sürdü. Antrenmanın basına açık bölümünde minyatür kaleye şut çalışması gerçekleştiren Bursasporlu futbolcuların antrenmanın basına kapalı bölümünde ise taktik ağırlıklı çalışmalar yaptıkları bildirildi.

Stancu ve Jovic yine yok

Antrenmanda sakatlıkları bulunan Boban Jovic ve Bogdan Stancu takımdan ayrı çalışırken, iki oyuncunun da sakatlıklarının geçmemesi sebebiyle Alanyaspor karşılaşmasında forma giyemeyecekleri bildirildi.

Bursaspor, yarın yapacağı antrenmanla Alanyaspor maçı hazırlıklarını sürdürecek.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X