Timsah yeniden ‘Ali Ay’ dedi

Bursaspor’un 26’ıncı başkanının belirleneceği genel kurul tamamlandı. Bursa Büyükşehir Stadyumu’nda bugün yapılan oylamada Ali Ay, güven tazeleyerek yeniden başkan seçildi.

Timsah yeniden ‘Ali Ay’ dedi

Büyükşehir Stadı’ndaki kongrede tam 3 bin 46 üye oy kullandı. Hüseyin Akdemir, Lemi Keskin ve Ahmet Bozdemir’le girdiği yarıştan galip çıkan Başkan Ali Ay bin 60 oy alarak koltuğu kimseye bırakmadı.

Ve Bursaspor’da zafer Ali Ay’ın… Sonucu merakla beklenen Olağan Genel Kurul’dan mevcut Başkan Ali Ay galip çıktı. Büyük bir katılımın gerçekleştiği Genel Kurul’da delegelerin güvenini alan Ali Ay, birkez daha başkanlık koltuğuna oturdu. Dün Bursa Büyükşehir Stadı’nda gerçekleşen oy verme işlemi tam 5 saat sürdü. Saat 12.00’den itibaren üyeler oy kullanmaya başlarken, 
17.00’ye kadar sürdü.

TARİHTE BİR İLK

2 gün süren Genel Kurul birçok olay bakımından da ilk oldu. Tam 3 bin 46 üye sandık başına giderek Bursaspor’un yeni başkanını belirledi. Bu rakam Bursaspor tarihinin en yüksek katılımlı kongresi olarak kayıtlara geçti.

Rakipleri Hüseyin Akdemir, Lemi Keskin ve Ahmet Bozdemir karşısında bin 60 oy alan Ali Ay bir kez daha başkan seçildi. Adaylardan Hüseyin Akdemir 917, Lemi Keskin 595, Ahmet Bozdemir ise 448 oy da kaldı.

SEVİNÇ YAŞADI

İlk günün aksine oldukça sakin bir ortamda geçen kongrede gece 23.30’a kadar sürdü. Genel Kurul’dan yine zaferle ayrılan Başkan Ali Ay ve ekibi kesin sonucun açıklamasından sonra büyük mutluluk yaşadı.

Yönetimini büyük oranda yenileyen Başkan Ay, sevincini kendisini destekleyen taraftarlarla da kutladı. Ayrıca Hüseyin Akdemir ve Ahmet Bozdemir de kürseye gelerek Başkan Ali Ay’la güzel bir birliktelik ortaya koydu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X