Timsah zirvedeki takımlara diş geçiremedi

Son 4 maçtır kazanamayan Bursaspor, zirvedeki takımlardan beraberlik dahi alamadı.

Timsah zirvedeki takımlara diş geçiremedi

Bursaspor’da işler iyi gitmiyor. İlk olarak Gençlerbirliği’ne kupadan elenen yeşil beyazlılar, ardından Başakşehir karşısında sezonun en farklı mağlubiyeti aldı.

Timsah’ın bu sonuçla birlikte zirve yarışındaki ekiplere karşı puan alamama serisi de devam etti. Ligin ilk 6 sırasında bulunan Başakşehir, Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş, Kayserispor ve Trabzonspor ile bu sezon ligde oynadığı maçların tamamını kaybeden yeşil beyazlı ekip, lider Başakşehir’e de her iki maçta da mağlup oldu. Böylelikle söz konusu 7 maçtan puan çıkaramayan Bursaspor, puan cetvelinde kendisinin önünde bulunan Göztepe ve Demir Grup Sivasspor’la ise puanları paylaştı. 

EN SON KONYA’DA KAZANDIK

Bu sezon ligdeki 7’nci mağlubiyetini alan Bursaspor, galibiyeti de unuttu. Yeşil beyazlı ekip, son olarak 14’üncü hafta maçında deplasmanda Atiker Konyaspor’u 3-0 ile geçerken, sonraki 4 maçında ise galibiyet alamadı. Bu süreçte Fenerbahçe ve Trabzonspor’a 1-0 ve Medipol Başakşehir’e 3-0 kaybeden yeşil beyazlı ekip, Gençlerbirliği ile de 1-1 berabere kaldı. Ayrıca Bursaspor, son 4 lig maçında yalnızca 1 kez gol sevinci yaşarken, bu sezon ligde 6’ncı kez bir maçı gol atamadan bitirdi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X