Timsah’a deplasman demeyin

İç saha performansında ligde ilk 5 içerisinde yer alan Bursaspor’u dış sahada oynadığı maçlar yaktı.

Timsah’a deplasman demeyin

Milli maç arasına 1-0’lık Sivasspor galibiyetiyle giren Bursaspor, son dönemde iç saha maçlarında topladığı puanlarla ayakta durmayı başardı. Timsah Arena’da oynadığı son 4 lig maçında yenilgi yüzü görmeyen ve 8 puan toplayan Yeşil Beyazlı takım, deplasmanda ise üst üste 5 maçı da kaybetti.

Bursaspor son 4 iç saha maçında Beşiktaş ve Yeni Malatyaspor’la berabere kalırken, Kayserispor ve Sivasspor’u ise tek golle mağlup etti. Bursaspor iç saha puan durumunda ligde 5. sırada yer alıyor.

SADECE 8 PUAN…

14 maçta 7 galibiyet, 4 beraberlik, 3 yenilgi alan yeşil beyazlılar, 25 puan topladı. Yeşil beyazlılar, bu rakamlarla Galatasaray (37 puan), Başakşehir (32 puan), Beşiktaş’ın (30 puan) ardından geldi.

Timsah, Fenerbahçe’yle ise iç sahada aynı puanı topladı. Bursaspor, Büyükşehir Stadı’nda rakip fileleri 21 kez sarsarken, kalesinde 13 gol gördü. Yeşil beyazlılar deplasmanda ise şuana kadar sadece 8 puan topladı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X