Timsah’a nazar boncuğu: 77-85

İlk kez mücadele ettiği Basketbol Süper Ligi’ne güzel bir giriş yapan Frutti Extra Bursaspor, kendisi gibi yenilgisiz Pınar karşıyaka’ya evinde mağlup olmaktan kurtulamadı.

Timsah’a nazar boncuğu: 77-85

Basketbol Süper Ligi’ne muhteşem bir başlangıç yapan Frutti Extra Bursaspor, kendisi gibi 2’de 2 yapan Pınar Karşıyaka’ye 85-77 mağlup olarak ilk yenilgisini aldı. İlk kez mücadele ettiği ligi ilk 2 haftasında iddialı ekipleri mağlup etmeyi başaran Potanın Timsahları, rakibiyle TOFAŞ Spor Salonu’nda karşı karşıya geldi. Yeşil beyazlı taraftarların büyük ilgi gösterdiği ve tribünde adeta şov yaptığı karşılaşmaya tutuk başlayan Bursaspor, rakibinin 5-0’lık serisine engel olamadı. Mücadelenin 5. dakikasını 17-10 geride geçen Potanın Timsahları, ilk çeyreği de 22-18 geride kapattı.

29’DA İLK KEZ ÖNE GEÇTİ

İkinci periyodun başında da rakip sayılara enge olamayan yeşil beyazlılar, 14’te 32-22 ile 10 sayılık farkı önleyemedi. Riley, Freemen ve Chris Jones ile rakip potada etkili olan Frutti Extra Bursaspor, 15’te skoru 35-31’e getirse de farkı daha fazla eritmeyi başaramadı. Yeşil beyazlılar, ikinci yarıya ise 45-38 geride girdi. Mücadelenin üçüncü periyoduna istekli başmayan Potanın Timsahları, 23’te farkı 4 sayıya (47-43) indirdi. Ancak rakip sayılara da engel olamayan Frutti Extra Bursaspor, rakibini yakalama şansı bulamadı. İlerleyen bölümde hücumda etkinliğini artıran yeşil beyazlılar, 29’da 58-57’lik skorla maçta ilk kez öne geçti.

ENGEL OLAMADI

Ancak rakip sayılara engel olamayan Potanın Timsahları, son çeyreğe 63-58 geride girdi. Son periyodun başında da rakibinin üst üste sayılarını önleyemeyen Frutti Extra Bursaspor, 32’de farkın tekrar 10 sayıya (68-58) çıktı. İlerleyen bölümde zaman zaman farkı eriten yeşil beyazlılar, rakibinin dış basketlerini önleyemeyince karşılaşmadan 85-77 mağlup ayrıldı ve 3. maçında ilk yenilgisini aldı. Pınar Karşıyaka ise 3. maçından da galibiyetle ayrılmayı bildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X