Timsah’a yabancı değiller

Bir dönem Bursaspor forması giyen Bilal Kısa, İsmail Konuk ve Mustafa Batuhan Altıntaş yarın Boluspor formasıyla rakip olacaklar.

Timsah’a yabancı değiller

Bursaspor’un pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Boluspor’da yeşil beyazlı ekipte forma giymiş oyuncular da bulunuyor. Bu oyuncular arasında Hamza Hamzaoğlu döneminde transfer edilen ve taraftarla bir türlü yıldızı barışmayan Bilal Kısa’nın yanısıra aynı dönemde takıma dahil olan İsmail Konuk ve altyapıdan yetişen Mustafa Batuhan Altıntaş yer alıyor. Galatasaray’la şampiyonluk yaşadıktan sonra Hamza Hamzaoğlu’yla birlikte takıma dahil olan Bilal Kısa, 2016-2017 ve 2017-2018 sezonlarında yeşil beyazlı ekipte yer aldı.

SON MAÇTA OYNAMADI

Takımda bulunduğu dönemde performansıyla sıkça eleştirilen ve taraftar tarafından istenmeyen adam haline gelen 1983 doğumlu oyuncu, bu sezon Boluspor’un başarısı için ter döküyor. Bu sezon ligde 9 maçta forma giyen tecrübeli futbolcu, takımının son oynadığı Adanaspor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle forma giymedi. Takımdaki bir diğer tanıdık isim ise Bilal Kısa ile aynı dönemde takıma katılan İsmail Konuk. 31 yaşındaki futbolcu da Bursaspor’da 2,5 sezon sezon kaldı. İlk sezonunun ardından kiralık gönderilen ve geçtiğimiz sezon devre arasında sözleşmesi feshedilen tecrübeli oyuncu yeşil beyazlı ekipte 32 maçta forma giydi ve 2 gol kaydetti. İsmail Konuk, bu sezon transfer olduğu Boluspor’da 10 maçta da forma giydi.

BÜYÜK UMUTLAR VARDI

Kırmızı beyazlı ekipte Bursasporlular’ın yakından tanıdığı bir başka isim de Mustafa Batuhan Altıntaş, yeşil beyazlı ekiple profesyonelliğe adım atan 1996 doğumlu oyuncu, geçtiğimiz sezon Boluspor’a transfer oldu. 2012 yılında profesyonel olan ve büyük umutlar beslenen golcü oyuncu, ardından Kasımpaşa, Yeni Malatya, Giresunspor’da forma giydikten sonra Boluspor’a geçti. 23 yaşındaki oyuncu Boluspor’da toplam 27 maça çıkarken, 7 gol kaydetti. Takımında bu sezon daha çok maça yedek kulübesinde başlayan Batuhan Altıntaş, 2 maçta sonradan oyuna dahil oldu ve 12 dakika süre alabildi. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X