Timsah’ın gücü yetmedi  0-3

Filenin Timsahları, lider Karayolları’na direnemedi. Ankara ekibi karşısında hem savunmada hem de hücumda etkisiz kalan Bursaspor Yüksekoba, ilk 4’e girme yolunda büyük bir fırsat tepti. 

Timsah’ın gücü yetmedi  0-3

ERKAN SAĞLIK

Türkiye Kadınlar Voleybol 1.Ligi B Grubu’nda Bursaspor Yüksekoba, lider Ankara Karayolları’na 3-0 yenilerek ilk 4 şansını zora soktu.

Cengiz Göllü Salonu’nda oynanan karşılaşmayı az sayıda taraftar takip etti. İlk set karşılıklı sayılarla başladı. Bursaspor Yüksekoba ilk teknik molaya 12-11 önde girdi. Hücumda daha üretken olan Başkent temsilcisi Bursaspor Yüksekoba’nın savunmadan top çıkartamamasını iyi değerlendirdi ve ikinci sete 21-25 önde girdi.

YASEMİN FARKI

İkinci sete iyi başlayan Karayolları oldu. Sürekli servis kaçıran Bursaspor Yüksekoba farkın açılmasını önleyemedi: (7-15). Hücumda hatasız oynayan Başkent ekibi Yasemin’in hücum ve bloklarıyla seti (17-25) kazanarak 2-0 öne geçti. Üçüncü sete iyi başlayan Bursaspor Yüksekoba oldu ve Nuran’ın servisleriyle (4-2) öne geçti. Ayçin ve Anna ile hücumda sayılar bulan Karayolları bir anda üç sayılık (19-22) üstünlük yakaladı. Bursaspor Yüksekoba hücumda inanılmaz hatalar yapınca skor bin anda (20-24) oldu. Yasemin’in smaç sayısıyla Karayolları seti (22-25), karşılaşmayı ise 3-0 kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X