Timsah’ın keyfi yerinde: 3-0

Bursaspor Yüksekoba, evinde Kahramankazan Belediyespor engelini de kayıpsız geçerek 3’te 3 yaptı ve zirve ortaklığını sürdürdü.

Timsah’ın keyfi yerinde: 3-0
RECAİ UYSAL
 
 
Kadınlar Voleybol 1. Ligi B Grubu’nda mücadele eden Bursaspor Yüksekoba, evinde Kahramankazan Belediyespor’u 3-1 mağlup ederek 3’te 3 yaptı. Sezona iyi bir başlangıç yapan yeşil beyazlılar, Cengiz Göllü Voleybol Salonu’nda oynanan karşılaşmada 3. set dışında oldukça etkili bir oyun sergiledi. 
 
 
File önünde üstün gözüken Filenin Timsahları, rakibi karşısında ilk seti 25-15 aldı. İkinci sette rakibine hücum şansı tanımayan Bursaspor Yüksekoba, 25-12’lik sonuçla durumu 2-0’a getirdi.
 
 
ETKİLİ GÖZÜKTÜ
 
 
Karşılaşmanın üçüncü setinde de iyi bir görüntü sergileyen yeşil beyazlılar, son bölümde basit hatalar yaptı. Bu sette rakibinin 25-23’lük üstünlüğüne engel olamayan Filenin Timsahları, dördüncü sette toparlandı. Bu sette de file önünde etkili gözüken Bursaspor, rakibine 25-16 üstünlük sağladı ve karşılaşmadan 3-1 galip ayrıldı. Filenin Timsahları, böylece 3’te 3 yaparak kayıpsız gidişini sürdürdü.
 
 
Erkekler Voleybol 2. Ligi
 
 
Bursa Vol.-İnegöl B.: 1-3
 
 
Kadınlar Voleybol 2. Ligi
 
 
İnegöl Çarşı-M.Erdem Marmara Ak.: 0-3
 
 
Arnavutköy B.-4M Altın Elektrik: ??-??

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X