Timsah’ın kurtuluşu bu gençlerde

Vakıfköy’den gelecek vaad eden 4 oyuncuyla profesyonel sözleşme imzalandı.

Timsah’ın kurtuluşu bu gençlerde

U21 takımında forma giyen zaman zaman da A takımla idmana çıkan

 

ile U19 takımının dikkat çeken isimleri İsmail Çokçalış ve Çağatay Yılmaz, dün itibariyle profesyonelliğe geçiş yaptı. Milli Takım’da bulunan U21 takımından Ramazan Keskin’le de kamp dönüşü imza atılacak.

Bursaspor altyapısında dün mutlu anlar yaşandı… Hem U21 hem de U19 takımında forma giyen ve dikkat çeken 4 isim profesyonelliğe ilk adımı attı… U21 takımında forma giyen zaman zamam da Özlüce’de A takımla idmanlara katılan Burak Kapacak, aynı takımdan Ramazan Keskin ile U19 takımından İsmail Çokçalış ile Çağatay Yılmaz, Bursaspor’la profesyonel sözleşme imzaladı…

300 TL’DEN ASGARİ ÜCRETE

Ramazan Keskin, U19 Milli Takımı’yla beraber Danimarka’da olduğu için imzası Bursa’ya dönüşe kaldı… Daha önce amatör lisansı olan ve 300 lira aylık alan bu futbolcular yeni sözleşmelerine göre asgari ücrete de terfi etmiş oldular… İsmail Çokçalış, henüz 18 yaşını doldurmadığı için 2 yıllık, diğerleriyle ise 3’er yıllık mukavele yapıldı… Bu oyuncular A takıma gidebilmek için hocalarının gözüne girmeye çalışacak.

Merter gitmiş!

Devre arasında Rizespor’un teklifini kabul etmeyip Bursaspor’da kalan ancak kadro dışı bırakılan Merter Yüce’nin, sözleşmesini tek taraflı feshettiği öğrenildi… Tecrübeli oyuncunun ayrıca alacaklarıyla alakalı da Futbol Federasyonu’na şikayette bulunduğu belirtildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X