Timsah kendi kaderini kendi çizecek

Yeşil beyazlı camiada şuan her ne kadar karamsar bir hava olsa da kaybedilmiş olan bir şey yok.

Timsah kendi kaderini kendi çizecek

Kümede kalma savaşı veren rakipleriyle maçları bulunan Bursaspor’un iç sahanın yanı sıra deplasmanda da mutlaka kazanması gerekiyor. Özellikle aynı savaşı veren takımlara kaybetmemek şart. 

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’de kritik bir 12 haftaya girdi. 22 hafta sonunda 24 puan toplayan yeşil beyazlılar, korku salarken, alt sıralara iyice yerleşti. Düşme hattında yer alan kardeş Ankaragücü ile aynı puana sahip olan yeşil beyazlıların bir an önce toparlanması şart gözüküyor. Camiada şuan her ne kadar karamsar bir hava olsa da kaybedilmiş olan bir şey yok. Çünkü Samet Aybaba’nın öğrencileri kalan haftalarda kendi kaderini kendi çizecek. 

ZORLU DEPLASMANLAR

Bursaspor’un alt sıralardaki bütün takımlarla maçları bulunuyor. Otoritelerin ‘kurtaramaz’ dediği Akhisar’ı 30.haftada evinde ağırlayacak olan Timsah, 21 puandaki Erzurumspor ile de deplasmanda karşılaşacak. Şuan aynı puanda olduğu Ankaragücü ile de dış sahada kozlarını paylaşacak olan yeşil beyazlılar, 1 puan üstünde yer alan Kemal Özdeş yönetimindeki Göztepe’yle ise Büyükşehir Belediye Stadı’nda karşılaşacak. 

SÜNGER ÇEKİN 

Bursaspor’un her an potaya girebilecek durumda olan 29 puanlı Kasımpaşa ve  Antalyaspor ile 28 puanda yer alan Aytemiz Alanyaspor’la da maçları ise dış sahada. Kalan haftalarda iç sahanın yanı sıra deplasmanda da maç kazanmak zorunda olan Bursaspor’da oyuncuların kalan haftalara sünger çekerek geleceğe daha bir umutla bakması şart gözüküyor. Bu arada Bursaspor şuana kadar ligin ilk 9 sırasında yer alan takımlara karşı hiç galibiyet alamadı. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X