Timsah’tan aynı tarife: 3-2

Hafta içinde TED Ankara Kolejliler’i 3-2’yle geçen Bursaspor Yüksekoba, deplasmanda Kahramankazan Belediyespor’u da aynı skorla devirdi.

Timsah’tan aynı tarife: 3-2

Kadınlar Voleybol 1. Ligi b Grubu’nda zirve mücadelesi veren Bursasor Yüksekoba, hafta içinde olduğu gibi 2-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Kahramankazan Belediyespor’u 3-2 mağlup etti. Kahramankazan Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmanın ilk setini 25-21 kaybeden yeşil beyazlılar, ligin ilkyarısında 3-1 mağlup ettiği rakibi karşısında ikinci sette de istediği performansı sergileyemeyen Filenin Timsahları, rakibinin 25-17’lik üstünlüğüne engel olamadı. 

NEFES ALDIRMADI

Üçüncü sette toparlanan ve file önünde etkinliğini artıran Bursaspor Yüksekoba, rakibine 25-23 üstünlük sağladı. Dördüncü sette rakibine nefes aldırmayan yeşil beyazlılar, oldukça etkili bir oyun sergiledi. Bu seti 25-13 alan Filenin Timsahları, maçı tie-break setine taşıdı. Final setinde de etkili bir oyun sergileyen Bursaspor, seti 15-8, karşılaşmayı da 3-2 kazandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X