Tıp fakültesinin en seksi öğrencisi! Gören şaşırıyor…

Adına fanlar açılıp, instagramda fenomen olan Berika Demir’in tıp fakültesi öğrencisi olduğunu öğrenenler şaşkınlığını gizleyemiyor.

Tıp fakültesinin en seksi öğrencisi! Gören şaşırıyor…

Tıp Fakültesinde eğitim görüp, bir yandan da ürün tanıtımlarında mankenlik yapan 24 yaşındaki Berika Demir’i görenler tıp fakültesi okuduğuna inanamıyor.

Vatan gazetesinin haberine göre; 2013 yılında Kartal Soğanlık’ta bulunan Burak Bora AnadoluLisesi’nden mezun olan Berika Demir (24) girdiği üniversitesi sınavında İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesini kazandı. 5 yıldır tıp fakültesinde eğitim alan Berika, bir dönem Kenan Işık’ın sunduğu “Kim milyoner olmak ister?” programına katıldı. Ancak beşinci soruda verdiği yanlış cevap ile elenip bin TL ile yarışmadan ayrılınca sosyal medyada, “Tıp Fakültesi öğrencisi olmasına rağmen kısa sürede yarışmadan elenen kız” diye eleştirildi. O ise yılmayarak sınavlarda aldığı yüksek notlarla arkadaşları ve hocalarının dikkatini çekmeyi başardı. Bir süre sonrada bu sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla sosyal medya kullanıcılarının dikkatini çekip geniş bir hayran kitlesine ulaştı.

55 binin üzerinde takipçisi olan Berika, Tıp Fakültesi önünde çektirdiği fotoğraflarla fenomen olurken kısa bir süre sonra reklam şirketleri tarafından keşfedildi. Şimdilerde reklam şirketlerinin aranan yüzü olan ve ürün tanıtımlarında katalog katılan Berika Demir’in tıp öğrencisi olduğuna sosyal medya kullanıcıları hala inanamazken, 1 yıl sonra mezun olması beklenen Berika’nın doktorluk mu yoksa mankenlik mi yapacağı henüz bilinmiyor.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X