Tiyatroyla teknolojiyi birleştirdim

Tek kişilik oyunu ‘Bülent Beyin Hikayesi’ ile sahneye çıkan ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, adını sine-tiyatro koyduğu yeni tekniğin Türkiye’deki ilk temsilcisi olduğunu söyledi. 

Tiyatroyla teknolojiyi birleştirdim

Rıdvan Demir / ÖZEL HABER

İLK KEZ BEN DENİYORUM

Türkiye’nin Çok Güzel Hareketler programıyla tanıdığı ünlü oyuncu Bülent Emrah Parlak, yeni oyunu  Bülent Beyin Hikayesi’ni sahnelemek için geldiği Bursa’da Olay Çekirge’ye özel açıklamalar yaptı. Sıradışı oyununun teknik açıdan Türkiye’de bir ilk olduğunu belirten Parlak, “Adını sine-tiyatro olarak koyduğumuz bu performansı; tiyatro normlarını da içinde bulunduran ve çağımızın teknolojisinden faydalandığımız bir tür” dedi. 

NİTELİKLİ ROLLER BEKLİYORUM

Çok Güzel Hareketler projesinin ardından bir çok yapımda rol alsa da tiyatro sahnesinden vazgeçmeyen Bülent Emrah Parlak, televizyon için iyi roller beklediğini söyledi. Çok Güzel Hareketler 2 ekibini de beğendiğini ve ilgiyle izlediğini belirten Parlak, “Daha uygun, nitelikli ve oynayabileceğimi düşündüğüm bir proje gelirse oynarım. Gelen projeler bana uymuyor, anlaşamıyoruz. Maalesefı beni cezbetmiyor” diye konuştu. 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X