TMSF’deki Aynes cirosunu % 40 artırdı

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturma kapsamında 9 Aralık 2016’da Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu’na (TMSF) devredilen ve bu karardan önce iflas erteleme istenen Aynes Gıda’nın 2017 cirosu, önceki seneye göre yüzde 40 artarak 773 milyon liraya ulaştı.

TMSF’deki Aynes cirosunu % 40 artırdı

Denizli’nin Acıpayam ilçesinde süt, peynir, yoğurt, ayran ve yem sektöründe faaliyet gösteren Aynes Gıda’nın Üst Yöneticisi İsmet Kabak, Aynes’in, iflas erteleme ve FETÖ mensubu kişilerin yönettiği şirket imajından TMSF’nin sayesinde kurtulduğuna işaret etti.

Güven oluşturmuş bir marka haline geldiklerini dile getiren Kabak, ”Her açıdan büyüdüğümüzü söyleyebilirim. 2017 ciromuz önceki seneye oranla yüzde 40 artarak yıllık 773 milyon lira oldu.

Yine şirketi devraldığımızda istihdamımız 900 kişiydi ve bugün bunu 1027’ye çıkarttık. Daha önce 5 ülkeye ihracat yapılırken şimdi bunu 12’ye yükselttik” diye konuştu.

 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X