TOFAŞ affetmedi: 94-76

Bursa ekibi, Başkent’te Ormanspor engelini zorlanmadan geçti ve 12. maçında 9. galibiyetini elde etti.

TOFAŞ affetmedi: 94-76

ING Basketbol Süper Ligi’nde üst sıraları zorlayan TOFAş, deplasmanda ligin yeni ekibi OGM Ormanspor’u 94-76 mağlup etmeyi başardı. Ankara Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmada üçüncü periyot dışında oldukça etkili bir oyun sergileyen Bursa ekibi, farkı galibiyete ulaşmayı bildi. Rakibi karşısında karşılaşmanın ilk çeyreğini 22-21 önde tamamlayan mavi yeşilliler, ikinci periyotta hücumda oldukça etkili gözüktü. Bu çeyrekte rakibine kolay sayı şansı da tanımayan TOFAŞ, mücadelenin ikinci yarısına ise 47-36 önde girmeyi bildi.

FARKI AÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına istediği gibi başlayamayan Bursa ekibi, yine de üstünlüğünü korudu. Mücadelenin 27. dakikasına 59-56 üstünlükle geçen mavi yeşilliler, 28’de farkı tekrar 8 sayıya (67-59) çıkardı. TOFAŞ, üçüncü çeyreği ise 70-63 önde tamamladı. Son periyotta hücumda etkinliğini artıran Bursa ekibi, farkı da açtı. Karşılaşmanın 37. dakikasında 16 sayılık (86-70) farkı yakalayan mavi yeşilliler, rakibini hücumda da durdurmayı bildi. Mücadeleden 94-76 üstün ayrılan TOFAŞ, böylece ligdeki 12. maçında 9. galibiyetini elde etti.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X