TOKİ’den satılık işyeri ve konut! Bursa’da da var

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), 25 ilde 173 işyeri ile 14 ilde 42 konut, açık artırma yöntemi ile satışa çıkarıldı.

TOKİ’den satılık işyeri ve konut! Bursa’da da var

TOKİ Başkanı Ergün Turan, açık artırmanın 27 Şubat Salı günü saat 13.00’te TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda yapılacağını, açık artırmaya internetten de teklif verilebileceğini belirtti.

Türkiye’nin dört bir yanında yeni yerleşim alanları kurulduklarını ve onlarca konut projesi yaptıklarını bildiren Turan, konutun yanı sıra okul, kreş, sağlık ocağı, ticaret merkezi, cami ve kültürel tesis gibi öncelikli ihtiyaçlar arasında bulunan yapılar ile nitelikli alt yapı ve peyzaj uygulamalarını da hayata geçirdiklerini ifade etti.

BURSA’DA DA VAR

Turan, konut projelerinde esnaf ve yerel yönetimlerin talebi doğrultusunda, şehir ekonomisine ve istihdama katkı sağlayacak dükkanlar inşa ettiklerini vurguladı. Alt ve orta gelir grubundakilere yönelik konut üretimine finansman sağlamak için açık artırma yöntemi ile işyerlerini satışa sunduklarını dile getiren Turan, şu değerlendirmede bulundu:

‘Açık artırmaya katılacak alıcılar, Adana, Adıyaman, Ankara, Antalya, Balıkesir, Burdur, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Hatay, İstanbul, Karabük, Karaman, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Kütahya, Manisa, Mersin, Rize, Sakarya, Sivas, Uşak ve Yalova şehirlerinde satışa sunulan iş yerlerine yüzde 10, yüzde 25 peşin, 120 ay vade ile sahip olabilecekler.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X