Top artık sende mösyö!

Ara transferde takıma katılanlarla birlikte ortaya alternatifli bir kadro çıktı…

Top artık sende mösyö!

Moussa Sow, Shehu, Grozav, Bostock ve Alper Ademoğlu takviyeleri sonrası birçok bölgede ortalık karışacak. Böyle bir kadroda Teknik Direktör Paul Le Guen’in tecrübesini ortaya koyması bekleniyor.

Başakşehir ve Alanyaspor maçlarının kötü izlerini Beşiktaş karşısında ortaya koyduğu performansla silen Bursaspor, ara transferdeki hamleleriyle alternatifli bir kadroya ulaştı. Devre arası transfer döneminde Moussa Sow, Shehu, Grozav, Bostock ve Alper Ademoğlu’nu renklerine bağlayan yeşil beyazlılar, hemen hemen her bölgede birçok futbolcuya sahip oldu. Kalede Harun Tekin, Muhammed Şengezer ve Ataberk Dadakdeniz üçlüsü devam ederken, savunma hattına destek olarak Abdullahi Shehu geldi.

6 VE 8 NUMARA

Savunmanın sağında da görev yapabilen Nijeryalı futbolcuyu Teknik Direktör Paul Le Guen, Alanyaspor karşısında Titi ve Ekong’la birlikte oynatmıştı. Orta alanda ise rekabet oldukça kızıştı. 6 numarada Dünya Kupasında boy göstermek isteyen Agu ve Shehu arasında büyük bir yarış olacak. Aynı rekabet 8 numarada da yaşanacak. Pablo Martin Batalla takıma göndüğü vakit Badu ve Bostock arasındaki çekişmeden Bursaspor’dan kazançlı çıkacak gibi duruyor. Yeni transfer Alper Ademoğu’da ilerleyen süreçte bu yarışa dahil olabilir.

KANATTA OYUNCU BOLLUĞU

Teknik Direktör Paul Le Guen’in kanatlarda da elinden birçok alternatif bulunuyor. Yusuf Erdoğan son haftalardaki çıkışıyla forması garanti olan tek isim gibi duruyor. Dzon Delarge, Grozav, Jires Kembo ve Joshua John diğer kanada aday olarak gözüküyor. Forvette ise Bogdan Stancu ve Moussa Sow bulunuyor. Sow, sakatlığı nedeniyle son Beşiktaş maçında görev yapmamıştı. Teknik Direktör Paul Le Guen, Alanya karşısında her iki ismi sahaya sürmüş ancak istenilen verimi alamamıştı. Böyle bir kadroda Fransız teknik adamın ilerleyen haftalarda tecrübesini konuşturması bekleniyor.

KALECİLER

Harun Tekin
Muhammed Şengezer
Ataberk Dadakdeniz

SAVUNMA

Barış Yardımcı
Ertuğrul Ersoy
Titi
Ekong
Aziz Behich
Onur Atasaray
Emre Taşdemir
Rüştü Hanlı

ORTA SAHA

Mikel Agu
Abdullahi Shehu
Ricardo Faty
Emanuel Badu
John Bostock
Furkan Soyalp
Pablo Martin Batalla
Alper Ademoğlu

KANATLAR

Yusuf Erdoğan
Joshua John
Grozav
Dzon Delarge
Jires Kembo

FORVET

Boğdan Stancu
Moussa Sow
Sinan Bakış
Kubilay Kanatsızkuş

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X