‘Toparlanmamız gerekiyor’

Mikel Agu, ‘Zorlukların üstesinden gelebilecek bir ekibiz. Tecrübeli futbolculara sahibiz. Alanyaspor karşılaşmasını kazanmanıp bizi sevenlere kendimizi affettirmeliyiz’ dedi. 

‘Toparlanmamız gerekiyor’

Bursaspor’un orta sahadaki tecrübeli isimlerinden Mikel Agu, Başakşehir maçını unutmak zorunda olduklarını söyledi. Takım olarak kötü oynadıklarını ifade eden Agu ‘Bu maçı unutmak istiyorum. Çünkü sahada hiçbir şey yapmadık. Bize yakışmayan bir görüntü vardı. Reaksiyon veremedik. Artık önümüze bakmak zorundayız’ diye konuştu. Alanyaspor karşılaşmasının kendileri için önemli olduğunu belirten Nijeryalı oyuncu şöyle konuştu: 

KENDİMİZİ AFFETTİRMELİYİZ

‘Bir an önce toparlanmamız gerekiyor. Zorlukların üstesinden gelebilecek bir ekibiz. Tecrübeli futbolculara sahibiz. Alanyaspor karşılaşmasını kazanıp bizi sevenlere kendimizi affettirmeliyiz. Ligde şuan 9.sıradayız. Daha yukarılarda yer alma amacındayız. Üst üste maçlar kazanırsak neden olmasın.’

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X