Torun’dan anlamlı ziyaret

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Dilruba Konuk Evi’nde kalan yaşlıları ziyaret etti.

Torun’dan anlamlı ziyaret
İl Başkanı Cemalettin Torun, Yıldırım ilçesine bağlı Şible Mahallesi’nde bulunan Dilruba Evi’nde kalan yaşlıları ve yine Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği tarafından bakılan yetim çocukları ziyaret etti. Dilruba Evi sakinlerine tek tek hatırlarını soran Torun, ihtiyaçlarını not aldı. Daha sonra Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği tarafından bakılan yetim çocukların durumunu da yetkililerden öğrenen Torun, yaşlıları ve kimsesiz çocukları sahipsiz bırakmayan Dilruba Evleri Yardımlaşma Derneği yetkililerine teşekkür etti.

Yardımlaşmanın öneminin altını çizen Torun, “Hayatta hangimizin başına ne geleceği belli değil. Bu gerçeği kabul ederek yaşamak zorundayız. Birbirimize destek olmalıyız. Bugün de bunun en güzel örneklerinden birinin verildiği Dilruba Evleri’ni ziyaret ettik. Buradaki büyüklerimiz ve yetim miniklerimizin hatırlarını sormaya çalıştık. İnşallah yardımsever vatandaşlarımızın destekleriyle rahatlık ve konfor içinde hayatını sürdürmeye devam edeceklerdir. Bizler de bu konuda elimizden geleni yapacağız” dedi.

Dilruba Evi’nin en yaşlı sakini 110 yaşındaki Fatma Kızmaz’ın Cemalettin Torun’un ziyaretinden duyduğu memnuniyet adeta gözlerinden okundu. Torun, Fatma Nine’nin ve diğer sakinlerin isteklerinin karşılanabilmesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X