Toyota’dan ‘Hibrit Festivali’

En geniş ürün gamı ile tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de hibrit teknolojisini geniş kitlelere yakından tanıtmak isteyen Toyota, bu teknolojiyle ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlediği ‘Toyota Hibrit Festivali’ için Bursa’daydı.

Toyota’dan ‘Hibrit Festivali’

Festivali Bursa Toyota Plaza Akkoyunlu ve Bursa Toyota Plaza Çavdarlı’da gerçekleştiren Toyota’nın, bu kapsamında C-HR Hybrid, Yaris Hybrid, RAV4 Hybrid, Auris Hybrid, Auris TS Hybrid ve Prius modelleri sergilendi. Etkinliklere katılanlar bu modellerle test sürüşleri de gerçekleştirdiler. Firmadan yapılan açıklamada, ‘’Hibrit bataryası ile çalışan elektrik motor ve benzin ile çalışan motorun uyum içerisinde kullanıldığı hibrit teknolojisini kısa ve orta vadede çözüm olarak gören Toyota, öncüsü olduğu bu teknolojinin Türkiye’de de çok daha bilinir olmasını sağlamak amacıyla 2017’yi ‘Toyota Hibrit Yılı’ olarak ilan etti. Bu amaçla 42 il ve 55 noktada düzenlenen Toyota Hibrit Festivali’nin yeni durağı Bursa oldu. Hibrit teknolojisi ile ilgili bilgileri paylaşmak amacıyla düzenlenen Toyota Hibrit Festivali, 16-17 Şubat 2018 tarihinde İstanbul’da sona erecek” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X