Trabzonspor’da tam 9 eksik

Karadeniz temsilcisi Bursaspor maçı öncesi kadro kurmakta zorlanıyor.

Trabzonspor’da tam 9 eksik

Bu sezon özellikle takımdaki sakat ve cezalı oyuncu sayısının fazla olmasından dolayı kadro istikrarını yakalayamayan Trabzonspor’da Bursaspor maçı öncesi de 9 eksik bulunuyor.

Sakatlıkları bulunan Burak Yılmaz, Rodallega, Castillo, Onur, Kamil Ahmet ve Uğur’un yanı sıra Kasımpaşa maçında gördükleri kartlarla Kucka, Hubocan ve Okay’ın cezalı duruma düşmesi, teknik direktör Rıza Çalımbay’ı kara kara düşündürüyor. 

FORVETE N’DOYE

Çalımbay, Bursaspor maçı öncesi her bölgede sıkıntı yaşıyor. Stoperde Uğur’un sakatlığında orta saha oyuncusu Okay’ı oynatan deneyimli teknik adamın, Okay ve Hubocan’ın Kasımpaşa maçında gördükleri kırmızı kartlar sonrası alternatif olarak elinde sadece Durica ve genç oyuncu Hüseyin kaldı.

Mustafa Akbaş ise kadro dışı bırakılmıştı. Cezalı olan Kucka’nın da yerine genç oyuncu Batuhan’ın oynaması yüksek ihtimal görünüyor. Burak Yılmaz ve Rodallega’nın yokluğunda ise forvetve N’Doye görev yapacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X