‘Trafik sorununu kısa sürede çözeriz’

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

‘Trafik sorununu kısa sürede çözeriz’

İlçe sakinleriyle bir araya gelen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yerel yönetim anlayışlarının temelinde ortak aklın olduğunu ifade etti. 

Türkyılmaz’ın yeni durağı Ömerbey Mahallesi oldu. Vatandaşlarla sohbet eden Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ilçedeki trafik sorunuyla ilgili şikayetleri dinledi. Türkyılmaz, trafik sorununun çözümüne yönelik Büyükşehir Belediyesi’ne proje sunduklarını belirterek, “UKOME onaylarsa, bu sorunu en kısa sürede çözeriz” dedi.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Sizlerin görüş ve önerileri bizim için çok değerli. Bu nedenle düzenli olarak sizlerle bir araya geliyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi geliştiriyoruz. Sizlerin de içinde yer aldığı bir yönetim anlayışının başarıya ulaşacağına inanan biri olarak, ziyaretlerimizi bundan sonra da planlı bir şekilde sürdüreceğiz” diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X