Trafikte oyun havası pahalıya patladı

Bursa’da yol ortasında araçtan inerek elinde içki şişesi ile oyun oynayan magandalar emniyet güçlerince yakalandı. Araç trafikten men edildi, sürücünün ehliyetine de el konuldu.

Trafikte oyun havası pahalıya patladı

Sırameşeler Yolu’nda araçlarından inerek ellerinde içki şişeleriyle oynayıp trafiği kapatan magandaların videosu kısa sürede sosyal medyada yayıldı.

Videonun büyük tepki çekmesinin ardından, Bursa Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri harekete geçti.

“Dur” ihtarına uymayıp kaçtı…

Plaka tespit edildikten sonra çalışmaya başlayan ekipler aracı takibe aldı. “Dur” ihtarına uymayan araç, makas atarak ekiplerden kaçmaya çalıştı.

Kovalamaca sonucu yakalanan aracın sürücüsü 19 yaşındaki Y.S.’nin 133 promil alkollü olduğu tespit edildi.

Araç men edildi, ehliyete el konuldu

Aracı trafikten men edilen sürücünün ehliyetine el konuldu. Alkollü araç kullanmaktan 1002 lira, “Dur” ihtarına uymamak ve makas atmaktansa ise 1237 lira ceza kesildi.

Dava açıldı

Ayrıca TCK’nın 179’uncu maddesi gereğince de haklarında dava açıldı. Görüntüdeki kişiler, önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X