Tramvay yine raydan çıktı

Topkapı-Habipler hattında sefer yapan tramvay, Topkapı ile Fetihkapı istasyonu arasında dün akşamdan sonra ikinci kez raydan çıktı.

Tramvay yine raydan çıktı

Dün akşam da aynı bölgede tramvay raydan çıkmıştı.

Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada, “T4 Topkapı- Mescid-i Selam Tramvay Hattı Topkapı İstasyonu makas bölgesinde bir araçta arıza oluşmuştur. Fetihkapı- Şehitlik İstasyonları arasında ring seferi yapılacaktır.” denildi.

Teknik arıza sırasında tramvayda bulunan bir yolcu, “Evimize gidemiyoruz problem yaşıyoruz. Uydurmaca bir şey yaparlarsa olacağı bu, herkes yollarda perişan, İstanbul’un zaten büyük sorunu trafik” dedi.

Metro istasyon ekiplerinin çalışması sürüyor.

Metro İstanbul’dan yapılan açıklamada, “T4 Tramvay Hattında yaşanan teknik  bir arıza nedeniyle seferlerimiz Fetihkapı – Topkapı istasyonları arasında yapılamamaktadır.

Teknik ekiplerimiz olaya müdahale etmektedir. T4 Tramvay Hattı Şehitlik-Topkapı istasyonları arasında devam eden bakım çalışması nedeniyle seferlerimiz Mescidi Selam- Şehitlik ve Şehitlik-Topkapı olarak yapılacaktır. Çalışma 16 Mart Cuma günü tamamlanması planlanmaktadır.” denildi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X