Transfer yapmak lazım

Bursaspor tribün liderleri ligin ikinci yarısında sıkıntı yaşamamak için yönetimi, harekete geçmeye davet etti. 

Transfer yapmak lazım

Bursaspor’un Teksas Taraftar Grubu liderleri Selim Kurtulan ve Mehmet Güzelsöz, Bursaspor’un transfere ihtiyacının olduğunu söyledi. Kurtulan, ‘Taraftar transfer istiyor. İnşallah yönetim taraftarın bu sesine kulak verir ve bu hafta transferi bitirir.

Maddi ve manevi desteğe ihtiyaç var. Bu şehir şu an ölü gibi. Biz bu şehrin ayağa kalkmasını istiyoruz. -Futbol şehri- diyoruz ama stadı bile dolduramıyoruz. Belediye başkanlarımıza, başkan adaylarına, sanayicilere, herkese Bursaspor’a destek verilmesi için çağrıda bulunuyoruz’ dedi. 

Takıma sahip çıkalım

Mehmet Güzelsöz de, Süper Lig’de 21 Ocak’ta oynanacak Fenerbahçe maçının önemli olduğunu vurgulayıp, ‘Ligin ikinci yarısına iyi başlamamız gerekiyor. Son iki yıldır yaşadığımız sıkıntılar bu sezon da öne çıktı. 2 sezondur iyi başlayıp, devre arasından sonra düşüş yaşıyorduk. Transfer olmazsa bu sezon da aynısını yaşayacak gibiyiz. Fenerbahçe maçında kareografi yapacağız. Bursaspor taraftarlarını stada, takımlarına sahip çıkmaya davet ediyoruz’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X