TROY logolu 9 milyon kart

Türkiye’nin Ödeme Yöntemi (TROY) logolu kart adedi Temmuz 2019 itibarıyla geçen yılın aynı dönemine göre 2 katına çıkarak 9 milyona ulaştı.

TROY logolu 9 milyon kart

Bankalararası Kart Merkezi (BKM) Genel Müdürü Dr. Soner Canko ve BKM Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz ile ‘Aileler için Tasarruf ve Yatırım Tavsiyeleri’ kitabının yazarı Atilla Köksal’ın katılımıyla Akmerkez’de bulunan BKM’de TROY ile ilgili son gelişmelerin aktarıldığı ve ‘Aileler için Tasarruf ve Yatırım Tavsiyeleri’ kitabının tanıtımının yapıldığı bir basın toplantısı düzenlendi. Toplantıda verilen bilgilere göre, Türkiye bankacılık ve finans sektörünün ortak çabalarıyla Nisan 2016’da BKM çatısı altında hayata geçirilen TROY, Temmuz 2019 itibarıyla kart adedini geçen yılın aynı dönemine göre 2 katına çıkardı ve 9 milyon adede ulaştı. BKM Genel Müdür Yardımcısı Cenk Temiz, T”Temmuz sonu itibarıyla son bir yıllık dönemde TROY logolu kartlarla 143 milyon adet işlem gerçekleşti, işlem hacmi ise 36 milyar TL’ye ulaştı” dedi.
 

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X