Trump: Akıllı değil dahiyim

Akıl sağlığının yerinde olmadığı yönündeki iddialara Twitter’dan yanıt veren ABD Başkanı Donald Trump, ‘Ben çok başarılı bir iş adamıyken meşhur bir TV yıldızı, sonra da ABD başkanı oldum. Sanırım bu akıllı değil, dahi sınıfına girer’ dedi.

Trump: Akıllı değil dahiyim

ABD Başkanı Donald Trump’ın görevdeki ilk yılının konu edildiği, ‘Ateş ve Öfke: Trump Beyaz Sarayının İçinden’ adlı kitap, ABD’de piyasaya çıktığı gün tükendi. Michael Wolff’un eski ve yeni Beyaz Saray çalışanlarına dayandırdığı kitapta, Trump’ın akıl sağlığının yerinde olmadığı, başkanlık görevi için yetersiz olduğu öne sürülüyordu. 

Trump, “Esasında hayatım boyunca sahip olduğum en önemli iki servet, akli istikrar sahibi olmak ve gerçekten akıllı olmaktı. Sahtekâr Hillary Clinton da bu kozları çok sert oynamıştı ama herkesin bildiği gibi başarısız oldu. Ben çok başarılı bir iş adamıyken meşhur bir TV yıldızı, sonra da (ilk denememde) ABD başkanı oldum. Sanırım bu akıllı değil, dahi sınıfına girer” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X