Trump’ı yerden yere vurdu

ABD’nin eski Dışişleri Bakanı Tillerson, Başkan Donald Trump’ı ‘disiplinsiz’ olmakla suçlarken, Trump ise Tillerson için “Bir kaya kadar aptaldı” dedi.

Trump’ı yerden yere vurdu

Rex Tillerson, konuk olduğu Amerikan CBS televizyonunda gazeteci Bob Schieffer’e Donald Trump’ı anlattı. Tillerson, Trump’la çalışmasına ilişkin, ‘Benim için zor olan şey, disiplinli, oldukça süreç odaklı ExxonMobil şirketinden gelip oldukça disiplinsiz, okumayı sevmeyen, brifing raporlarını okumayan ve birçok şeyin detaylarına bakmayı sevmeyen ve sadece ‘Ben buna inanıyorum’ diyen bir adamla çalışmaktı’ ifadelerini kullandı. Tillerson, ‘Çok sık bir şekilde Başkan, ‘Bunu yapmak istiyorum ve şöyle yapmak istiyorum’ derdi. Ve ben de ona, ‘Sayın Başkan ne yapmak istediğinizi anlıyorum ama bunu yapamazsınız, bu kanunları ihlal ediyor’ derdim’ ifadesini kullandı.

TRUMP: KAYA KADAR APTALDI

Trump ise Twitter’dan Tillerson’a tepki gösterdi. Trump paylaşımında, ‘Mike Pompeo çok iyi çalışıyor. Selefi Rex Tillerson gerekli mental kapasiteye sahip değildi. Bir kaya kadar aptaldı, kendisinden yeterince hızlı kurtulamadım. Feci şekilde tembeldi. Şimdi artık dışişlerinde tamamen yeni bir durum ve büyük bir motivasyon var’ ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X