Trump’ın fast food ‘sevgisi’

Trump yine şampiyon bir üniversite takımını ağırlarken Beyaz Saray’ın masalarını silme fast food kapladı. 

Trump’ın fast food ‘sevgisi’

Trump önceki gün Amerikan futbolu takımı North Dakota State Bison’ı konuk etti. Beyaz Saray’ın yemek salonundaki dev maun masayı beyaz güller eşliğinde kaplayan porselen takımlarla gümüş tepsiler yine tepeleme hamburger, patates kızartması, kızarmış tavuk, tavuklu sandviç ve sos doluydu.

Takımı tanıtan ve nasıl şampiyon olduğunu anlatan bir konuşma yapan Trump, arada, ‘Şeflerimiz olabilir, şeflerimiz yemek yapabilir, ama bizim ‘fast food’umuz var, çünkü ben sizi çok iyi biliyorum, millet’ dedi.Sözleri kahkahalarla karşılanan Trump, konuşması tamamlanana dek soğumamaları için yiyecekleri sıcak tuttuklarını sözlerine ekledi.

Clemson Tigers’ı ağırlarken ‘fast food’u ‘muhteşem Amerikan yemeği’ diye takdim etmiş ABD Başkanı, bu kez de fast food sipariş ederek yerli ve milli şirketleri desteklediklerine işaret etti. Takıma ‘Amerikan şirketlerini seviyoruz, değil mi’ diye sordu.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X