TSYD ziyaretlere başladı

5 Mart’ta göreve gelen Mehmet Ali Ekmekçi başkanlığındaki Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi yeni yönetimi Vali İzzettin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı ziyaret etti.

TSYD ziyaretlere başladı

Yeni seçilen Bursa TSYD Şubesi Yönetim Kurulu, Vali İzzetin Küçük ve Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ı makamında ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Aktaş, önceki gün tarihi binada gerçekleşen ziyarette Mehmet Ali Ekmeçki başkanlığındaki TSYD Yönetim Kurulu’na hayırlı olsun dileklerini iletirken, Bursa’nın bir spor kenti olduğunu ve birçok sporcunun yetişmesi için öncülük yapacaklarını söyledi.

Bursa Şube Başkanı Mehmet Ali Ekmekçi de TSYD olarak sportif anlamda yönetim olarak ellerinden geleni yapacaklarını ve düzenleyecekleri organizasyonlarla Bursa Belediyesi ile işbirliği yapacaklarını ifade etti.

SİZE GÖREV DÜŞÜYOR

Vali İzzetin Küçük de dün Heykel’deki makamında gerçekleşen ziyarette TSYD yönetimine hayırlı olsun dileklerini iletirken, Bursa’daki sportif faaliyetlerin artması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.

Tüm dünyada olduğu gibi futbolun Türkiye’de ön plana çıktığını ifade eden Vali İzzettin Küçük, “Bursa’nın dünyaya spor ile tanıtılması görevi sizlere düşüyor.

Ben Türkiye Spor Yazarları Derneği Bursa Şubesi’nin yeni yönetimine, yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum ve her zaman olduğu gibi, sporun özendirilmesi genç kuşağa sevdirilmesi adına Valiliğimiz olarak her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu belirtmek istiyorum” dedi.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X