Turizmde rekor beklentisi

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bu yıl turizmde hem kişi sayısı hem de gelir açısından ciddi bir rakama ulaşılacağını belirterek, ”Türkiye’nin rekor kıracağını düşünüyorum.

Turizmde rekor beklentisi

İnşallah umduğumuz başarı gelecek’ dedi. Ersoy, dün Alanya’da turizm sektör temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, 2019 erken rezervasyon rakamlarının oldukça iyi olduğunu vurguladı. Ersoy şöyle devam etti: ”Zaten iyi olmasını bekliyorduk, inşallah bu şekilde devam eder. Bizim ikinci hedefimiz sadece kişi sayılarını artırmak değil, kişi başı gecelik gelirlerini de artırmak.

Şu anda yatırımcılar, otelciler ve turizmciler de bunun farkında. Herkes geliri yüksek tutmak için elinden geleni yapıyor. Bu sene hem kişi sayısı açısından hem gelir açasından ciddi bir rakama ulaşacağımızı, Türkiye’nin rekor kıracağını düşünüyorum. İnşallah umduğumuz başarı gelecek.”

BAKAN ERSOY BUGÜN BURSA’DA

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, bugün bir dizi programa katılmak üzere Bursa’ya gelecek. Saat 11.00-13.20 saatleri arasında İznik’te temaslarda ve açılışlarda bulunacak olan Ersoy, buradan Gemlik’e geçerek ilçe esnafını ziyaret edecek. Ersoy, saat 15.00’da Bursa merkeze gelecek. İlk olarak Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde (AKKM) ‘Kadınlar Şehri Konuşuyor’ başlıklı toplantıya katılacak, daha sonra turizm acenteleri sektör temsilcileriyle bir araya gelecek. Bakan Ersoy, akşam saat 19.00’da ise Bursa Ticaret ve Snayai Odası’nda (BTSO) gerçekleştirilecek Rumeli Turizm Zirvesi’ne katılacak.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X