Türk Eğitim Sen İnegöl’de toplu istifa

Türk Eğitim Sen İnegöl Temsilcisi Şenol Şahin ile birlikte 6 kişilik yönetim kurulunun görevlerinden istifa ettiği belirtildi.

Türk Eğitim Sen İnegöl’de toplu istifa

SALİH BAKICI

Açıklamalarda bulunan Türk Eğitim-Sen İnegöl Temsilcisi Şenol Şahin, “Maalesef, ilçelerimizde temsilcisi ve yöneticisi olduğumuz Türk Eğitim-Sen Bursa 2 No’lu Şube’de yaşanan istifa ve gelişmeler göstermektedir ki, şubemizin siyasetle olan ilişkisi gayrimeşru zemine taşınmış ve bizlerin kontrolünden çıkmıştır.

Öznesi olamadığımız ve edilgen bir pozisyona itildiğimiz bu kurumun temsilciliğini ve yöneticiliğini yapmamızın da bir anlamı kalmadığına kanaat getirmiş bulunmaktayız. Kendi ilçelerimizde yıllardır temsilciliğini ve yöneticiliğini yaptığımız 2 No’lu Şube yönetiminin sendikal mücadeleyi anlamsızlaştıran tutum ve ilişkilerini protesto ediyor ve sendika ilçe temsilciliği ve yöneticiliği görevlerimizden istifa ediyoruz ” ifadelerini kullandı.

HABERİ PAYLAŞ
ilk yorumu sen yap

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz..
X